Uslovi korišćena portala JOSANICKABANJASMESTAJ.COM

Portal Jošanička Banja Smeštaj je namenjen za oglašavanje smeštaja u Jošaničkoj Banji i pružanje informacija o turističkoj ponudi u ovoj Banji. Sajt josanickabanjasmestaj.com nije odgovoran za transakcije između vlasnika smeštaja i lica koja iznajmljuju smeštaj. Takođe sajt josanickabanjasmestaj.rs ne može da garantuje istinitost i pouzdanost informacija koje su objavljene u oglasu jer ove informacije dostavljaju vlasnici smeštaja i one su isključivo njihova odgovornost.

Kontakt forma za direktan kontakt vlasnika smeštaja služe isključivo za kontaktiranje vlasnika smeštaja i rezervaciju smeštaja. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme, recimo za reklamiranje, je strogo zabranjena. Takođe zloupotreba od strane konkurencije nije dozvoljena.

Vlasnici smeštaja u Jošaničkoj Banji su dužni da postavljaju istinite podatke, Opis smeštaja, lokacija na mapi Jošaničke Banje, smeštajni kapaciteti, dodatne usluge, fotografija i kontakt podaci vlasnika smeštaja ne smeju dovesti u zabludu psetioca sajta. Ako se tako nešto desi, vlasnici smeštaja su saglasni da snose posledice štete koja je načinjena licima koji su posetili sajt i došli do netačnih informacija, kao. Takođe su dužnii da nadoknade i štetu koja je načinjena smamo sajtu josanickabanjasmestaj.com.

Tekstovi, fotografije, mape i celokupan ostali sadržaj na ovoj sajtu je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja administratora portala.

Tim Only Web